Selecteer een pagina

Team

Gaat u in zee met Oosterlaan Architecten dan kunt u rekenen op veel kennis en jarenlange ervaring. Wij hebben een hecht team dat met elkaar kan lezen en schrijven. Allemaal dezelfde types? Nee, dat niet, maar dat is juist de kracht van ons bedrijf. De één barst direct van de ideeën en kan snel schakelen, de andere zoekt juist de rust op zodat plannen vorm kunnen krijgen en weer een ander kan heel goed verbanden leggen. Naast dit vaste team, hebben we een fijne groep vakmensen om ons heen verzameld die op projectbasis meewerken. Gezamenlijk komen we tot de mooiste eindresultaten.

architect en eigenaar

Minke Oosterlaan

De liefde voor architectuur zat er bij Minke al vroeg in. Terwijl haar vriendinnetjes nog met poppen speelden, bouwde zij hele dorpen van Lego. Dat ze koos voor een studie architectuur aan de Technische Universiteit, kwam voor niemand als een verrassing. Na het afronden van haar studie deed ze eerst een aantal jaren werkervaring op bij een aannemer én volgde ze de post-HBO-opleiding Bouwprojectmanagement. In 2008 zette ze de stap, ze begon voor zichzelf. En met succes; vele projecten werden opgeleverd en Oosterlaan Architecten groeide uit tot een bedrijf met een team van medewerkers en talloze (vaste) klanten. Minke: “Ik heb fantastisch werk. Klanten verrassen met een ontwerp nog mooier dan ze in hun hoofd hadden, prachtig toch? Ik kan er ook enorm van genieten als een klant mij, nadat het pand is opgeleverd en ingericht, een rondleiding geeft. Die trotse gezichten, daar doe ik het voor!”

architect

Sanne Blom

Het creëren van hele dorpen in haar kinderjaren, klinkt Sanne bekend in de oren. Zij deed dat niet met Lego, maar op papier. Alle tekeningen werden aan elkaar geplakt zodat er, tot in detail, een hele stad verscheen. Net als Minke studeerde Sanne architectuur aan de Technische Universiteit in Delft. Ze werkt sinds 2009 als architect bij Oosterlaan Architecten.
Sanne: “Ik houd van de puzzel van een verbouwing. Dat is vaak een flinke uitdaging. Het is prachtig om het pand weer in de oude glorie te mogen herstellen. Als een soort vanzelfsprekendheid, zó hoort het pand te zijn. Maar natuurlijk wel beter geïsoleerd en volgens de eisen van nu.  Modern of klassiek, dat maakt mij niet uit. Ik kan overal mijn ei in kwijt. Als het pand uiteindelijk wordt opgeleverd, valt alles samen. Heerlijk, die grote triomf als het gelukt is. ”

Oosterlaan Architecten
Klapwijkseweg 8, 2651 CJ Berkel en Rodenrijs
010-5190078

 

Oosterlaan Architecten
Klapwijkseweg 8, 2651 CJ Berkel en Rodenrijs
010-5190078
info@oosterlaan.com
 
Links
 
 

 

Algemene voorwaarden: DNR 2011  -  Consumenten Regeling 2013  |  Privacybeleid