Selecteer een pagina

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Opdrachtgever

particulier

Status

gerealiseerd

Plaats

Meerweg Berkel&Rodenrijs

Kernwoorden

Verbouw, woning, Berkel&Rodenrijs 

Uw wensen voorop!

 

Of u nu wilt bouwen, verbouwen of ontwikkelen, wij luisteren naar al uw wensen en houden rekening met uw budget, de bestemmingsplannen en overige wetgeving. Van het allereerste idee tot aan de oplevering. Een ontwerp- en bouwproces bestaat uit verschillende fases. Welke precies? Dat leggen we graag aan u uit.

 

 

Oosterlaan Architecten
Klapwijkseweg 8, 2651 CJ Berkel en Rodenrijs
010-51900778

 

Oosterlaan Architecten
Klapwijkseweg 8, 2651 CJ Berkel en Rodenrijs
010-5190078
info@oosterlaan.com
 
Links
 

Algemene voorwaarden: DNR 2011  -  Consumenten Regeling 2013  |  Privacybeleid