Uw woning (ver)bouwen

zodat al uw woonwensen vervuld worden

Uw eigen huis bouwen

Een woning ontwerp voor elk budget

Uw expert voor een optimale leefomgeving

Oosterlaan Architecten is er voor u om al die ideeën te vertalen naar een mooi woning ontwerp waarin al uw dromen uitkomen. Als experts in ruimtelijke vormgeving ontwerpen wij voor u een optimale leefomgeving, zodat buiten met binnen klopt en andersom.

Bij nieuwbouw of verbouw van uw woning zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Die zorg nemen wij u graag uit handen. Wij bekijken de vergunningsvrije mogelijkheden en het bestemmingsplan. Indien nodig, regelen wij de vergunning.

Start van het ontwerpproces

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken wij al uw wensen voor uw woning ontwerp. We bekijken de mogelijkheden van de kavel en de omgeving. Vaak vindt dit gesprek plaats op de locatie waar u uw huis gaat bouwen. Daar ontstaan namelijk de mooiste ideeën.

Op basis van ons gesprek, uw wensen en verwachtingen maken wij een offerte, geheel vrijblijvend. Na opdracht gaan we aan de slag!

Woning ontwerpen vol lef en overtuiging

De woningen die ontworpen zijn door Oosterlaan Architecten onderscheiden zich door hun eigentijdse ontwerp. Deze woning ontwerpen zijn out of the box en tonen lef en overtuiging. Het creëren van een buitengewone leefomgeving staat centraal. Met veel aandacht voor omgeving en duurzaamheid.

Elk ontwerp, voor elke opdrachtgever, wordt op maat gemaakt. Bent u benieuwd geworden? Onder projecten vindt u huizen inspiratie van de woningen ontwerpen die zijn gerealiseerd, zoals voor een landelijk huis, een moderne woning, een schuurwoning of een Scandinavisch huis.


“Zelf hadden we ideeën en zelfs een schetsontwerp van een woning. Oosterlaan Architecten maakte een herontwerp, waarbij niet alleen aandacht werd geschonken aan de gewenste functionaliteiten, maar ook aan het ruimtelijk effect, de esthetica en materiaalkeuze”

Naushad en Alma

Uw woning ontwerpen samen met Oosterlaan Architecten.

Dan bent u er zeker van dat:

  • Er een creatief en enthousiast team voor u klaarstaat.
  • Dat u inspireert met ideale oplossingen.
  • Wij u meenemen in de verwondering van de plannen.
  • Wij werken met mooie en pure materialen.
  • Ons advies eerlijk en puur is.
  • Duurzaamheid in het woning ontwerp centraal staat.
  • Wij uw gids zijn in het proces.