Bedrijfspand bouwen

Samen maken we uw bedrijf klaar voor de toekomst

Nieuwbouw, verbouw of verduurzamen bedrijfspand

Met de expert die gaat voor slimme oplossingen, comfort en duurzaamheid

Uw expert in een bedrijfspand bouwen

Oosterlaan Architecten heeft ruime ervaring als het gaat om bedrijfsvernieuwing of een bedrijfspand bouwen. Als experts in ruimtelijke oplossingen, constructies en duurzaamheidsoplossingen, kunnen wij u optimaal adviseren in uw wensen. Ook als u nog niet helemaal helder heeft wat u wilt. Tevens ontzorgen wij u in de aanvraag van vergunningen en het naleven van regelgeving en welstandseisen.

Het proces van een bedrijfspand ontwerpen

Wanneer u van plan bent om een nieuw bedrijfspand te bouwen of uw bedrijfspand te vernieuwen, plannen we een oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek bij u op het bedrijf bespreken we de huidige situatie en uw wensen. We bekijken de locatie en bespreken de ideeën en mogelijkheden die er zijn om uw gebouw te ontwerpen. Vervolgens maken wij voor u een offerte, geheel vrijblijvend. Na opdracht gaan wij verder met de inventarisatie en een schetsontwerp. Wilt u meer weten over hoe wij als architect te werk gaan?

De uitstraling van de identiteit en professionaliteit van uw bedrijf

De bedrijfspanden die ontworpen zijn door Oosterlaan Architecten onderscheiden zich door hun eigentijdse en overtuigde ontwerp. Ze stralen de identiteit en professionaliteit van het bedrijf uit. Er is veel aandacht voor zowel binnen als buiten. Comfort en luxe zorgen voor een fijne werkplek voor het personeel. De mooie materialen, slimme logistiek en duurzame oplossingen maken uw bedrijfsruimte toekomstbestendig.

Bent u benieuwd geworden naar de projecten die wij hebben gerealiseerd betreffende bedrijfspand bouwen of verduurzamen bedrijfspand? Onder projecten vindt u een selectie van de bedrijfspanden, kantoren en andere zakelijke ruimten die door Oosterlaan Architecten zijn ontworpen.

“Er werd naar ons geluisterd met ons overlegd en oplossingsgericht meegedacht. We genieten nog elke dag van ons huis ontworpen door Oosterlaan Architecten. Een aanrader!”
Sander en Nina

Zullen we samen uw bedrijfsvastgoed ambities realiseren?

Dan bent u er zeker van dat:

  • Er een creatief en enthousiast team voor u klaarstaat.
  • Dat expert is in ruimtelijke oplossingen.
  • Wij ontwerpen oplossingen voor ieder budget.
  • Wij regelen de vergunningen en zorgen dat de mogelijkheden binnen regelgeving en welstand goed benut worden.
  • Wij werken met mooie en pure materialen.
  • Verduurzamen bedrijfspand staat centraal.
  • U transparante communicatie ervaart tijdens het ontwerp- en bouwproces.