Nieuwbouw of verbouw van publieke ruimten

Samen maken we uw gebouw klaar voor de toekomst

Gebouw ontwerpen

Slimme oplossingen en doordachte ruimtes voor een optimaal gebruik van het gebouw

Uw expert in ontwerp van schoolgebouw, kerkgebouw en verenigingsgebouw

Wij, van Oosterlaan Architecten, worden ontzettend enthousiast van projecten voor scholen, verenigingen of genootschappen. Of het nu gaat om een ontwerp voor nieuwbouw van een school, een herbestemming kerkgebouw of nieuwbouw van een verenigingsgebouw, vanuit ons sociale karakter bedenken wij graag ruimtelijke oplossingen om het samenkomen van mensen te stimuleren.

Als experts in ruimtelijke oplossingen, constructies voor gebouw ontwerpen en duurzaamheidsoplossingen, kunnen wij u optimaal adviseren in uw wensen. Wij nemen u van begin tot eind mee in de stappen van het ontwerp- en bouwproces. Tevens ontzorgen wij u in de aanvraag van vergunningen en het naleven van regelgeving en welstandseisen.

Start van het ontwerpproces

Tijdens een oriënterend gesprek op de plek waar de publieke ruimte gerealiseerd gaat worden of waar de verbouwing gaat plaatsvinden, bespreken we uw wensen. We bekijken de locatie en bespreken de ideeën en mogelijkheden die er zijn. Wilt u meer weten over hoe wij als architect te werk gaan?

Gebouw ontwerpen waar het sociale aspect centraal staat

Publieke ruimten, zoals een schoolgebouw, kerkgebouw of verenigingsgebouwen die ontworpen zijn door Oosterlaan Architecten onderscheiden zich door het eigentijdse ontwerp, waar de gebruiker en sociale activiteiten in centraal staan. Ze stralen de identiteit van de organisatie uit en er is veel aandacht voor zowel binnen als buiten. Comfort en luxe zorgen voor een fijne plek om samen te komen. De mooie materialen, doordachte ruimtes en duurzame oplossingen maken het pand klaar voor de toekomst.

Bent u benieuwd geworden naar de gebouw ontwerpen die reeds gerealiseerd zijn? Neem dan een kijkje bij onze projecten.

“Er werd naar ons geluisterd met ons overlegd en oplossingsgericht meegedacht. We genieten nog elke dag van ons huis ontworpen door Oosterlaan Architecten. Een aanrader!”
Sander en Nina

Ontwerp uw eigen publieke ruimte samen met Oosterlaan Architecten.

Dan bent u er zeker van dat:

  • Er een creatief en enthousiast team voor u klaarstaat.
  • Dat u inspireert met ideale oplossingen.
  • Wij u meenemen in de verwondering van de plannen.
  • Wij werken met mooie en pure materialen.
  • Ons advies eerlijk en puur is.
  • Duurzaamheid centraal staat.
  • Wij uw gids zijn in het proces.