Renoveren

Een authentiek pand met de comfort en luxe van deze tijd

Duurzaam renoveren

De architect die slimme oplossingen bedenkt voor multifunctionele ruimtes

Uw renovatie architect

Oosterlaan Architecten geeft u een goed en eerlijk advies over uw te renoveren pand. Onze expertise ligt in ruimtelijke oplossingen, constructies en duurzaam renoveren. Ook ontzorgen wij u in de aanvraag van vergunningen en de eisen die door welstand of voor gemeentelijke en provinciale monumenten worden gesteld.

Ontwerpproces van uw renovatie

Bent u benieuwd wat Oosterlaan Architecten voor u kan betekenen? Dan starten we met een oriënterend gesprek bij u op de te renoveren plek. We bekijken de locatie en bespreken de wensen, ideeën en mogelijkheden die er zijn. Vervolgens maken wij voor u een offerte, geheel vrijblijvend. Na opdracht gaan wij verder met de inventarisatie en een schetsontwerp. Meer informatie over onze werkwijze vindt u via onderstaande knop.

Het authentieke karakter in een toekomstbestendig ontwerp

De ontwerpen van Oosterlaan Architecten onderscheiden zich door hun eigentijdse en out of the box karakter. Daarin houden wij altijd oog voor behoud van het authentieke karakter van een gebouw. Onze kracht ligt in simpele oplossingen bedenken voor complexe problemen.

Comfort, luxe en duurzaamheid trekken het ontwerp naar deze tijd. De mooie materialen, doordachte ruimtes en duurzaam renoveren maken uw woning of pand weer toekomstbestendig.

Bent u benieuwd geworden de renovatieprojecten die wij hebben gerealiseerd? Via onderstaande knop gaat u naar onze gerealiseerde projecten.

“Er werd naar ons geluisterd met ons overlegd en oplossingsgericht meegedacht. We genieten nog elke dag van ons huis ontworpen door Oosterlaan Architecten. Een aanrader!”
Sander en Nina

Ontwerp uw renovatie samen met Oosterlaan Architecten.

Dan bent u er zeker van dat:

  • Er een creatief en enthousiast team voor u klaarstaat.
  • Dat u inspireert met ideale oplossingen.
  • Wij u meenemen in de verwondering van de plannen.
  • Wij werken met mooie en pure materialen.
  • Ons advies eerlijk en puur is.
  • Duurzaamheid centraal staat.
  • Wij uw gids zijn in het proces.